Ukko Finland

5 tuotetta

Ukko Finland – kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua

Alussa oli mies, jolla oli unelma. Unelma esineestä, jossa kaikki olisi kohdallaan kuin korpimaisemassa. Jani Jaatisen unelmana oli teräksinen taskumatti, joka sopii käteen kuin leuku ja joka kulkee mukana kuin metsästyskoira. Tästä unelmasta syntyi Ukko Finland.

Ukko Finland on yhdistelmä maskuliinista jaloterästä ja minimalistista, suomalaista suunnittelua. Sen viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Kaikki Ukko Finland –tuotteiden työvaiheet tehdään Pohjanmaalla tiiviissä yhteistyössä paikallisten käsityötaitajien kanssa, ammattitaitoa kunnioittaen.

Ukko-tuotteet valmistetaan elintarvikesäädökset täyttävästä meijeriteräksestä. Hitsauksessa ei ole käytetty ulkopuolisia juotosaineita vaan osat on yhdistetty toisiinsa laserhitsauksella, joka takaa tuotteelle hygieenisyyden lisäksi pitkän käyttöiän.

Ukko-tuotteiden nahkaosissa käytetty nahka on alkuperältään suomalaista. Nahan parkitsemisessa käytetään luonnollisia tanniineja, joten tuote on paitsi kestävä, myös ekologinen ja eettinen valinta.